Wat is de safaritent?

De safaritent biedt u een luxe kampeervakanties in een compleet en comfortabel ingerichte tent. Deze kant en klare ‘lodgetent’ hebben we geplaatst op diverse kleine en rustieke campings in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal, Nederland, Duitsland, Denemarken en Zweden. De ingerichte ‘lodge’ heeft een riante leefruimte van ruim 35m2 en is voorzien van een houten vloer met veranda en luifel. De voorzijde kan helemaal geopend worden zodat een heerlijk ruime overdekte woonruimte ontstaat. In de avond kan de voorzijde weer dicht, zo kunnen de kinderen slapen terwijl u op de veranda nog even van het vakantiegevoel geniet.

Ruime tent met veranda

Ruime tent met veranda

In de tent

In de safaritent bevinden zich twee slaapruimtes met twee opgemaakte boxspring bedden en een stevig stapelbed, een keukenunit met gasstel en een koelkast, een eettafel met stoelen en een bank, 2 relax stoelen en een inventaris met onder andere borden, bestek, kopjes en glazen, potten en pannen, een mand met speelgoed, bezem, verlichting en een vaste 220V stroomaansluiting. Het enige dat u zelf nog mee moet nemen zijn uw vakantiekleren, hand- en theedoeken en badhanddoeken.

Een zonnig ontbijt met verse broodjes

Een zonnig ontbijt met verse broodjes

Deze huurtenten staan zich inmiddels in acht verschillende vakantielanden op een select aantal campings en unieke plekjes. Uiteraard staan de safaritenten in de populaire vakantielanden rond de Middellandse-zee: Frankrijk, Italië, Spanje en Portugal. Maar zoekt u iets voor een vakantie wat dichterbij, dan zijn Nederland en Duitsland een prima alternatief. Voor de liefhebbers van natuur, rust en ruimte zijn Denemarken en Zweden zeer de moeite waard. Kortom, voor ieder wat wils.

Safaritenten op Tenuta Tredici Ulivi

Safaritenten op Tenuta Tredici Ulivi

Enthousiast geworden? Kijk dan snel verder en kies een van de landen uit het menu voor meer informatie over de locaties.